Annemieke83 » Specials » Trends
Annemieke83: Informatie van A tot Z

Wat is in, en wat is uit?

Wat is in, en wat is uit? Ben ik in? Is dit al uit? Soms weet je het gewoonweg niet meer. De afgelopen jaren volgen trends zich in een rap tempo op. Net als je denkt dat je trendy bent, ben je alweer uit. Op allerlei gebieden. Of het nu je broek is die je aan hebt of je nieuwe bank die je net volgens de laatste trend aangeschaft hebt. Een trend moet vooral leuk zijn. Het moet geen obsessie worden. Dan zou je geen leven meer hebben want dan zou je al je tijd nodig hebben om alle trends, op alle gebieden bij te houden. Deze special bevat een aantal artikelen met trends. Misschien niet de trends die voor jou van belang zijn maar wie weet, misschien zit er iets voor je bij.

Wat is een trend eigenlijk?

Een trend ontstaat door bedrijven. Deze doen onderzoek naar wat de klant zou willen kopen. Aan de hand van dit onderzoek maken zij een product wat aansluit bij de behoefte van hun doelgroep. Je praat van een trend als mensen het product gaan kopen omdat ze ander mensen het product zien gebruiken. Je spreekt ook wel van een hype of een rage.

Waar kom je trends tegen?

Trends kom je op verschillende manieren tegen. Denk bijvoorbeeld aan mode. Maar ook wat betreft wonen, speelgoed, tuin, of eten kom je trends tegen, Het is aan jezelf in hoeverre je aan alle trends op alle gebieden mee wil doen. Belangrijk is dat een trend vooral bij je moet passen. Je moet er zelf mee uit de voeten kunnen en niet klakkeloos de trend volgen.
Trends voor geboortekaartjes

Trends voor geboortekaartjes

Negen maanden lang heb je de tijd om er over na te denken. De inrichting van de babykamer, babynamen en natuurlijk over het geboortekaartje. Je kan naar de drukker gaan en daar boeken halen. Je vindt…
Gepubliceerd door Annemieke83 op 08-11-2013, laatst gewijzigd op 04-12-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!